Al vanaf het begin is JCI ’t Nieuwe Diep een begrip in Den Helder. Als gevolg van uitdagende projecten met toonaangevende resultaten in de regio. Een golf evenement dwars door de straten van de stad en daarbij afslaan vanaf de razende bol, tussen de zonnebadende zeehonden. Een klim-/uitkijktoren middenin de mooie natuur van de Helderse Vallei nadat de oude toren werd verwijderd en niet vervangen. En een jaarlijks ondernemersfeest, om maar een greep uit het portfolio te noemen.

Wie JCI ’t Nieuwe Diep een beetje kent, weet dat deze club van jonge ondernemende mensen elke eerste dinsdag van de maand samenkomt. Elk jaar worden de leden -die zijn opgedeeld in verschillende commissies- onder bezielende leiding van “het bestuur” aangevuurd om zich in te zetten om de diverse doelen tot in perfectie uit te voeren. Het staat het bestuur vrij om jaarlijks de verschillende commissies samen te stellen waarbij de financiële baten ten goede komen van een goed doel.

Wil je lid worden van JCI ’t Nieuwe Diep? Twijfel niet maar stap in het netwerk van de meest bruisende en ondernemende mensen van Den Helder. Laat je inspireren door alle verhalen en ontwikkel je kwaliteiten in de commissies en in samenwerking met de leden.

Huidig bestuur